lørdag 10. april 2010

So you think you can dance?


Det viser seg at jeg har danset i salaten. Og er det noe i verden jeg ikke kan, så er det å danse. 

(Jeg kan forresten ikke lukeparkering heller, matte får jeg ikke til, eller fysikk, eller det å spytte (husker du den gang det å kunne spytte var en nødvendighet for å bli akseptert blant gutta i gata...) eller stå på vannski eller ...joda, det er visst en del.)

Men altså; et av mine første blogginnlegg streifet innom et lokalt barnekor, og jeg skreiv at "det er ukas høydepunkt for eldstedattera".
"Javisstja" sa min gode venninne og datterens ballettinstruktør noen dager senere. Med litt såret stolthet i stemmen.

Ingen piruetter kunne hjelpe meg til å hoppe ut av den situasjonen.
Jeg har funnet ut at et blogginnlegg kanskje kan bøte på skaden.MEN da jeg tenkte etter, så kom jeg vel til å tenke på følgende hendelse:
Jeg tipset et lokalt idrettslag om at ballettdamen (vi kaller henne det) kanskje kunne blogge for dem. Dette svarte ballettdamen: "At jeg skulle skrive på en blogg, er vel like usannsynlig som at du skulle danset ballett offentlig i tights". 
"Javisstja", var det min tur til å tenke. 


Skal vi si at dette går opp i opp, ballettdamen? Er vi skuls?

Nå skal det sies at jeg er en sånn person som har fått aerobikinstruktører til å le høyt (og jeg har sett at de har prøvd å skjulte det). 
Og når det er dansing i bryllup, så springer jeg mot toalettet i panikk.

For at jentene mine ikke skal måtte tilbringe brylluper på toalettet og for at de skal kunne trene aerobik (det ser unektelig mye mer fancy ut enn joggeturene mine, nemlig), så satser vi på barneballett. Og jeg syr mer enn gjerne ballettskjørtene deres. 

(Oppskrift for de som er interessert: Legg mange lag tyll oppå hverandre. Klipp ut en stor sirkel - og klipp så ut en sirkel i midten av sirkelen. Sy silkebånd i livet, træ i strikk. Og så er det bare til å pynte i vei:) Søtt skal det jo være...

Søt er forresten også ballettdamen. Og for å forklare det med popularitet for kor/ballett, så er det som kaffe latte og sjokolade for meg. Begge deler er like fantastisk og like uunværlig.(Dette er ikke et bilde av ballettdamen. Ei heller meg (selv om det nok heller mer mot meg enn henne.) Det er verdens beste dagmamma som har sydd dukka til jenta vår. For ei dame!)

9 kommentarer:

 1. Utrooolig flotte skjørt, (men dårlig med jenter i huset og jeg tror ikke at jeg skal valse rundt i et slikt - så jeg får kanskje prøve å lage et i bursdagsgave til noen.. )

  Så flink du er. Vimpelen på bilde var også nydelig, har du sydd den også?

  Ja ikke alltid lett å kordinere kroppen når en danser, selv har jeg jobbet som aerobic instruktør ved siden av studiene så har fått litt trening og opplæring i det.. hihi.. Men vi hoppet over brudevalsen i bryllupet, vi følte på ingen måte for å gjennomføre det bare fordi "det er etter boka".

  Men ingenting er så søtt som små prinsesser i ballett utstyr som hopper rundt på gulvet og i disse ballett skjørtene så er det jo perfekt!

  Og forresten det at du ikke får til spytting er vel egentlig helt topp, ingenting er så ulekkert som jenter som går rundt å spytter.. hihihi -spytting får lamaene i dyreparken ta seg av..

  Lukeparkering ja det er ikke det letteste... hvertfall ikke om det kommer biler bak som må vente til en har fått bilen inn i luka -blir jo stresset bare ved tanken..

  Ha en god helg.
  Klem

  SvarSlett
 2. Hei. Så nusselige skjørt. Jeg måtte kjøpe et på H&M jeg. Sånn er det for oss som ikke kan sy. Men STRIKKE kan jeg og det ser jeg dagmammaen kan også. Herlig dukke. Det ligger noe til deg på bloggen min. God helg!

  SvarSlett
 3. Takk for koselig omtanke;) Du er skjønn!!

  Hilsen ballettdamen..

  SvarSlett
 4. Får håpe dere er skuls og at dette veier opp :))

  Nydelige tyllskjørt, jeg bestiller gjerne ett om halvannet år når våre to håpefulle forhåpentligvis begynner hos balettdamen ♥

  Mi tulle er iallefall godt igang med øvelsen, hun har iallefall dansen fra dvdén med balettdamen snart inne..

  Uansett.. du er så utrolig flink til så masse!! Jeg imponeres stadig, og lærer stadig nye ting om deg. Du er UNIK!!

  Ha en strålende lørdagskveld ♥

  Klem

  SvarSlett
 5. Bor vi samme by??? nei så gøy -det var jeg ikke klar over. (:

  Men slapp helt av -jeg var instruktør når jeg bodde i stavanger så har garantert ikke trukket på smilebåndet.. hihi...

  Herlig vær i dag, vi har vært i barnedåp i hele dag.
  Ha en fin kveld.
  Klem

  SvarSlett
 6. hihi...jeg må både smile og le ♥
  du skriver så vanvittig bra! ..herlig story!
  og bildene av tyllskjørtene var bare helt smaskens...
  hilsen fra meg som også har en lang liste over "ting jeg ikke kan", men danse balett kan jeg faktisk, tjihi...(så jeg fikk fryktelig lyst på et sånt tyllskjørt...ikke til datteren min, men til meg selv, tjihi...) ♥klem

  SvarSlett
 7. Hihi.. ja da skjønner jeg hvilken øy du bor på.. Vi bor på en øy ikke så langt i fra... Så da er vi øyboere begge to..

  *Smiler*

  SvarSlett
 8. Dette var en fin blogg! Du skriver jo så bra. Og så morsomt!!! Jeg kommer igjen - garantert. Legger deg til på bloggen min så jeg kan følge med! Gleder meg til mer!

  SvarSlett
 9. Jeg er helt enig med innlegget over og gjør akkurat det samme!

  SvarSlett