lørdag 3. april 2010

Med og uten smak

Bloggen Prydelig er rett og slett preget av pryd og god smak. Da de nettopp hadde bursdag, var jeg så heldig å vinne to sett øredobber. Øredobbene har allerede prydet både meg og femåringen (som ivrig utbrøt: De kan vi dele på, mamma!)

Til Åshild!

Smakfull er også Janne Lillians blogg. Hun har gitt meg to sånne awarder, og selv om jeg ikke har peiling på hva jeg gjør med noe så flott, så tror jeg det er så enkelt som at jeg kan skrive her at jeg gir en av dem videre til Prydelig og Åshild der som er en nydelig venninne!


Til Cecilia!

-  og den andre til Cecilia som har en side som jeg har blitt litt avhengig av, og som skriver så koselige kommentarer.

Takk til dere, og TAKK, kjære gode Jannejenta mi!

Datteren var ekstra begeistret for de rosa blomsterøredobbene. Rosa er og blir en slager. Og siden jeg aldri var noen rosajente selv da jeg var liten, så lar jeg henne slå seg litt løs.
Men jeg har prøvd å sette noen grenser. For eksempel ved Disney-prinsesser. Ikke noen strenge grenser akkurat, men jeg er ikke den som går og kjøper Disneyprinsesseprodukter til henne selv. Det får tantene ta seg av.
Og, i et svakt øyeblikk, hennes far. Dermed fikk vi Ariel-påskeegg i hus.
Hva i all verden har prinsesse Ariel med påske å gjøre? Ikke vet jeg, men det er høyt og tydelig blitt meg fortalt at egget skal leveres til påskeharen for å fylles med godter til søndag. Inntil videre prøver lillesøster å koke egget på lekeovnen. Men jeg kan ikke se at det blir mer smakfullt av den grunn.

God påske! 
- med eller uten prinsesse Ariel.


(Nå ser jeg at med den ene awarden skal en skrive ned ti ting som gjør en glad (det må du også, Åshild):
- Ha det godt med meg selv, min mann og mine barn
- En helt vanlig fin hverdag med jobb, venner og familie
- Gode samtaler med nærhet og ærlighet
- Tøysesamtaler med fjas og latter
- Sommer, svaberg og salt sjø
- VÅR og joggetur med god musikk på øret
- Å se barna synge og danse. (Og danse litt selv også når ingen ser)
- Å lære noe nytt og å skape noe
- Lese ei god bok med latte og sjokolade til3 kommentarer:

 1. Tusen takk, Karen!! Det varmer! Innlegg med ti ting kommer... :)

  SvarSlett
 2. Først og fremst gratulerer så masse med awarder, de er fortjent! Sommer, svaberg og salt sjø gjør de fleste gla og det gjør også små barn som synger og danser også..

  Tusen tusen takk for award, så utrolig koselig!! Setter kjempe stor pris på en slik hyggelig oppmerksomhet og er hoppende glad for å ha deg som god bloggvenninne.

  Er på hytta nå og her snør det i dag.. jeg som trodde vinteren var over.
  Ønsker deg og dine en herlig søndag.
  Klem

  SvarSlett
 3. gratulerer med awarder:) så fin blogg du har. Er enig med deg i dette her med disneyprinsessene, kan bli litt vel mye av det til tider. Ønsker deg en vidre fin kveld ♥ Klem monica

  SvarSlett