onsdag 2. juni 2010

Helt OK å være husmorblogger


Jeg er ikke så mye online nå om dagen. Men når jeg først leser blogger, så leser jeg meg opp på alle de siste innleggene til dere jeg følger med på (det går med litt tid på denne blogghobbyen, innser jeg...).

Det er så mye spennende, morsomt, kreativt, fjasete, nydelig, ærlig og klokt der ute. Takk for inspirasjon. Takk også for alle koselige kommentarer - det er jo kjempegøy dette bloggopplegget:)

Jeg må innrømme at jeg lenge forholdt meg til blogging med en blanding av fascinasjon, interesse - og en smule ironisk distanse. Men nå er jeg rett og slett litt fortapt i denne verdenen:)

Tusen takk også til Cecilia og Heidi for awarder. Det er to blogger som jeg alltid må lese ALT hos. Kjempegode bloggvenninner (ja, en kan vite noe om mennesker selv om en bare har møtt dem på nettet:) som jeg setter STOR pris på! Jeg ble kjempeglad, - dere gode, kreative og flotte jenter!


For bare å stupe inn i dette blogguniverset igjen (den nye husmordrømmen, kalles det visst), har jeg i bloggingens ærende i dag trukket opp på soverommet hvor jeg har benket meg foran en

- hvitmalt pult (kjøpt på loppis for 20 kroner).

- med fattigmannssølvvase med magnoliablomster i (falske, men likevel).

- På pulten står dessuten en lyseblå greengatevekkeklokke (siden hele nabolaget våkner når den ringer, så er den ikke så praktisk. Dessuten tikker den så høyt at det er vanskelig å sove. Og av og til (faktisk ikke så sjelden) har ungene skrudd litt på den slik at den kaster sin SINNSYKE lyd utover hele huset og fører til panikk og angstlignende situasjoner for den som er uforberedt på lyden. Derav klokkeradio).

- Det ligger en lyseblå småblomstrete greengatebrikke på pulten.

- Det står noen små, hvite trebokstaver her (forbokstavene våre). (Hvor lenge kommer det til å være in med bokstaver, lurer jeg. Det er jo faktisk en litt merkelig trend. Men koselig også, og jeg biter uansett på.)

- Foran meg henger blårutete gardiner og blafrer (i den grad panelgardiner blafrer) i kveldsbrisen (sydd av stoff fra Stoff og Stil. Selvfølgelig.)

- For anledningen har jeg på en hvit kjole med masse blonder og (hold dere fast) et blomstrete forkle.

- Ved siden av meg ligger en bunke blader (snart nok til å sette et belte rundt dem slik at de blir nattbord a la ROM 123 eller Bolig Pluss, men jeg kan liksom egentlig ikke se det helt for meg).

- Og på veggen henger et gammelt "engel står bak barn som leker ved elv"-bilde - selv om den religiøst
inspirerte interiørtrenden nok er på vei ut. Tror jeg. Men jeg vet ikke. Uansett så fikk jeg det av bestemor da jeg var liten. Så det får henge.


Som dere sikkert forstår: Den ironiske distansen til husmorbloggingen er WAY GONE!


Way gone er forresten også de 100 tulipanene (jeg måtte bare telle...) som blomstret i min pittelille hage. Sånt skjer visst når de ikke får vann (og klorvannet fra boblebadet hadde tydeligvis ingen god effekt heller...)
Så neste husmorprosjekt er å grave opp alle løkene og TØRKE dem, slik at de kan settes i jorda neste høst. (For to år siden satte jeg tulipanløk sent på kvelden den 22. desember. Funket som bare det!)

Å TØRKE løk føles veldig voksent og veldig bloggete. Og så skal jeg kjøpe inn en haug av pelargonier til uka som kan erstatte tulipanene. Det er husmora si, det!

16 kommentarer:

 1. heia kjære nabovenn!! morsomt innlegg og godt tips med løkene. håper du har hatt en strålende dag! klem

  SvarSlett
 2. Ja, Randi. Som nabo har jeg helt dårlig samvittighet over blomsterbedene mine nå om dagen. Men det blir altså snart orden på det:)
  Takk, kjære nabo! Vi sees på!

  SvarSlett
 3. Feslig innlegg:-)
  Det er en merkelig verden dette - lurer noen ganger på om de kjempepopulære bloggerinnene kan skape en trend. Hvis de blogger varmt om en "ting", vil da resten av oss finkjemme markedet for denne "tingen"?!

  Klem, Lisa

  SvarSlett
 4. He he, kjenner meg veldig igjen....Man blir hekta, ja!

  SvarSlett
 5. Du er helt fantastisk!! For et innlegg!! Ser deg for meg sittende på soverommet :)

  Selv om jeg har vært hos deg utallige ganger er det endel detaljer jeg ikke har fått med meg skjønner jeg.. Tror jeg må ta meg ei kikkerunde rundt omkring.. hehe ♥

  JAAA.. DU ER SELVSKREVEN til føråpning!!! Bare kjipt du har mer penger enn meg.. hehe... Får godsnakke med mannen så går det nok bra :)

  Merker jeg blir hektet på dette jeg å.. tenker innlegg hver dag og hvordan jeg kan lage best mulig bilder.. hehe.. Nå kommer det snart et gammelt vindu i hus.. enda et innlegg :) smiler...

  Ha en flott kveld videre min venn ♥ Jeg må amme..

  Tudelu ♥

  GID

  Klem

  SvarSlett
 6. He he, du er nok ikke alene om å la deg påvirke på den ene eller andre måten i bloggeverden nei! ;-)

  For meg er bloggingen den nye versjonen av de tradisjonelle damebladene.

  SvarSlett
 7. Fantastisk underholdende innlegg! Jeg ler!:)
  ...og kjenner meg igjen!
  "Plutselig" har jeg feks nå blogget i stedet for å planlegge engelskundervisning til i morgen. Men jeg har litt tid i morgen tidlig og jeg jobber best under press!
  Klem:)

  SvarSlett
 8. hahaha, nok et fantastisk morsomt innlegg! *ler*
  tenker det er flere som kjenner seg igjen her ja!! det gjør i hvert fall undertegnede ;)
  nattaklem fra Barbro

  SvarSlett
 9. Haha. Dette var finfint! ;)

  SvarSlett
 10. Hihi.. vekkerklokka var jo veldig fin selv om den vekker hele nabolaget.. tihi. Ja da sees vi kanskje på tirsdag -på home and cottage.

  pelargonier er bare utrolig flotte men tror du bør holde klorvannet unna dem også..

  Så koselig at du setter pris på awarden. Den var absolutt fortjent, vennen.

  Streik enda -ser jo nesten ut som at junior får en ekstra lang sommerferie i år. Heldigvis er det sol og flott vær -så i dag har vi vært på stranda og fanget krabber.

  Ha en fin dag i morgen -og god natt!
  klem

  SvarSlett
 11. Jeg kjenner meg også igjen i de tankene...
  Men føler meg ikke helt "husvarm" enda.. hehe..
  Morsomt innlegg!

  Klem

  SvarSlett
 12. hehe... Fint innlegg du! Det er faktisk fint i denne bloggverden... jeg er blitt hekta :)

  Og du - TUSEN takk for alle fine kommentarer du legger igjen hos meg. Du gjør meg GLAD!

  For en herlig uke vi har hatt!! Hver dag med varme og sol. Heldige er vi.
  Ønsker deg en fin søndag og en god ny uke!
  Klemmer Vivian

  SvarSlett
 13. Skagen hørtes virkelig ikke dumt ut det heller. Jeg skulle egentlig på tur dit med Louise og jentene om to uker til, men ettersom at det blir så nærme termin har jeg valgt å holde meg hjemme.

  Sykkeltur -så koselig da og sporty!! Ja da satser jeg på at dere får fint vær. Vi får treffes en annen dag -det hadde vært koselig! (:

  Jeg skal gi deg full rapport fra åpningen av butikken hihi.. Har troen på at de har veldig mye flott. Og det ser nesten ut til at det blir en noe lang sommerferie på Johann Benjamin.. hihi.

  Ha en fin kveld. Klem

  SvarSlett
 14. Stæikje herlig innlegg!!! Jeg kjenner meg godt igjen....noen ville ha endt den setningen med desverre. Det gjør IKKE jeg!
  Synes husmorblogging er et fenomen på lik linje med hold-in strømpebukser! "Det er godt med mage, bare den holdes i sjakk"....og da kan jo du tolke det som du vil... ;)

  SvarSlett