søndag 20. juni 2010

Award til alle!

Sharing some love!

Fordi Victoriatiden er tilbake (for ei dame hun er!), fordi det er sommer og sol, fordi supervenninner arrangerte overraskelsesbursdag for meg på fredag - og fordi jeg nok er litt sosialdemokrat - så skal jeg i dag feire med å gi videre awarder og utfordringer.

Jeg blir kjempeglad for awarder. Men så synes jeg ikke det er så lett å gi videre. Her er jeg direkte skadet av for mange jobber der mye handler om å formidle at alle er like flotte, "det er ikke det du får til, men den du er som betyr noe" - i tillegg til at en har mast en del på ungdommer om at "ingen må utelukkes nå", "dere må ikke gjøre forskjell på noen" osv osv. Derfor er jeg ikke helt komfortabel med å skulle dele ut til bare noen få.

Blomster på trappa mi.

Men nå har jeg altså gjort noe lurt. Synes jeg. Jeg har spart på awarder og utfordringer. Og nå skal det drysses ut! (En gang før har jeg trukket noen linjer til Gjerdrem og inflasjon angående awarder og sånt, men nå tar jeg det helt ut andre veien.) Jeg har tenkt å gi til alle følgerne mine (Nå er det fint å være liten blogger uten 1000 følgere!)!


Først: Janne Lillian. Initiativtaker til overraskelsesbursdag, fantastisk venninne, inspirasjon, glede, lyttende og morsom - jeg er så utrolig glad i deg! Du er noe helt for deg selv! Og så har hun til og med en kjempefin blogg!
Du får "beautiful blogger" award som jeg fikk fra Cecilia.


Og Cecilia - som har en blogg som alle burde besøke så ofte som mulig - får utfordring om å skrive seks positive ting om seg selv - og legge ut et bilde. Jeg vet du har gjort det før, men dette er egentlig bare for å få sagt at jeg er så glad jeg har truffet på deg her inne på word wide web:)

Utfordringen, som jeg fikk av Janne Lillian, går også til min kjempegode venninne Maren Elise. Nå må du blogge, da, Maren!
Lina er en kjempefestlig trønder. Sett bort fra at hun ikke avstår fra trønderrock, så er dette utelukkende et berikende bloggbekjentskap.
Elisabeth er en av disse bloggerne som må ha eget energilager, og som dermed får presset over gjennomsnittet mye blogging og kommentarer inn i hverdagen. Takk for alle koselige kommentarer, Elisabeth. Jeg liker deg:)
Vivian har en veldig koselig blogg som jeg stadig kikker innom. Nå for tiden får jeg litt dårlig samvittighet når jeg er innom, for Vivian trener og planter blomster - noe jeg ikke helt har klart å følge så godt opp denne våren...
Den sjette bloggeren som får denne utfordringen, er Drømmehjerte. Smartere dame skal en lete lenge etter. I tillegg til å være faglig dyktig, viser hun seg nå å være en fantastisk syerske! Jeg bøyer meg i støvet for deg:)


Så tar vi en "beautiful blogger", dere. Heidi, som skriver så fint og ærlig, og som jeg bare blir mer og mer glad i, har gitt meg en slik award. Jeg takker - og tillater meg å sende den tilbake! Deretter sender jeg den videre til Anne Grete med Gledelig Tanke. Takk, Anne Grete, for det du deler med oss andre. Er det noe av det jeg leser på blogg, som jeg helst skulle hatt i bokform - så er det dette. Gå innom og les! Men husk lommetørkle...

Barbro og Størstepia har gitt meg en utfordring om å skrive seks positive ting om meg selv. Pluss bilde.
Jeg sender utfordring til Bustenellik. Veldig morsom blogg som jeg smiler godt med. Og hun har en giveaway nå som dere andre bare skal se til å ligge unna, for den vil jeg vinne. Tjoho:)
Bergljot er blant mine favoritter. Når jeg leser bloggen hennes, blir jeg minnet om at de festligste folkene i Norge bor i Rogaland. En annen som får meg til å tenke det samme, er Janet. Flott blogg - og der er det også giveaway nå om dagen, gitt. Gå inn og se, da vel.
I samme slengen tar vi med Pia som er kjempefestlig. Giveaway der også, gitt. Mammadamen er kjempeflink og klok - og står bak de fantastiske "lykketipsene". Thing er en annen flott blogg. Skriver bra, festlig og har dessuten verdens herligste kafebilde som header.
Jeg har èn mannlig følger. Han kan ikke beskyldes for å være overaktiv på bloggen sin, men når han først skriver, så er det en sann glede. Heia Hans-Martin!

I går pyntet jeg meg i min Sverigeblå chillkjole, som jeg fikk av gode venner på fredag. TAKK! Jeg så rett og slett temmelig bra ut i den, om jeg får si det selv. Og det får jeg.

Trine med Bonka Rakka er en annen fin blogg å få med seg. I morgen skal jeg endelig få kjøpt meg egen plastdunk til kjøkkenet. Etter inspirasjon fra Trine. Gå inn og bli miljøinspirert du også.
Mamma My er et gledelig bloggbekjentskap. Hun er morsom og kreativ, og det kan jeg like:)
Fru Lisa har en veldig koselig blogg. Når en har sittet for lenge i rushtrafikken, er det fint å komme hjem til Lisa og se sauer og hester og blomster i tunet:)
Kaja har en kjempefin blogg - og selv om jeg blir fysisk dårlig av misunnelig over å lese om husbyggeplanene deres, så liker jeg godt å besøke bloggen.
Therese med TulleTrolle syr flotte barneklær, og jeg er så imponert over det hun får til! Dessuten kommer hun fra hjembygda mi:)

Maries Medley er en smart og flink - og jeg synes det er stas at hun nå snart er "ferdig med Ibsen" (men hvem kan vel bli ferdig med Ibsen...?), for da skal hun blogge mer:)
Siljemors er en flott mamma med en koselig blogg.
Endelig mamma blogger om livet som mor. Fin blogg. Rosa Engler blogger også om mammarollen, fint fra hverdagen deres.
Susan har en farlig blogg. Nesten hver gang jeg er der inne har hun kjøpt noen klær som jeg ikke visste at jeg ønsket meg, før jeg så dem... Skrev morsomt om kongebryllupet også, forresten.


Bryllupstiaraen min (var in på begynnelsen av 2000-tallet, tror jeg) Til ære for vakre Victoria.


Marie har dessuten sendt en "beautiful blogger" award. Det har Kaja og Bonka Rakka også. En skal dessuten skrive syv ting en ønsker seg når en får denne.
Jeg sender videre til:
Størstepia kom jeg over da jeg var på jakt etter meny til 30årsdag. Så avlyste jeg bursdagen pga dårlig helse, og var misunnelig på Størstepias koselige feiringer. Men du, nå har jeg også fått bursdagsfeiring! Men selv om jeg ikke trengte å tenke på meny selv, så fortsetter jeg å lese hos Størstepia!
Barbros lille verden. Hadde jeg giftet meg om igjen, skulle jeg valgt meg Barbros bryllup. Mye annet fint der også:)
En annen Barbro har et lite atelier - og der er det så mye fint. Jeg gleder meg bare til å se mer!
Silje er en blogg jeg nettopp har oppdaget. Og hun skriver bare helt fantastisk! Og tegner om mulig enda bedre:)
Dronning Maud er rett og slett kongelig flott. Elegant, lekkert og staselig!
Fru Ruud er nesten nabo, og da er det litt ekstra stas å følge med på bloggen:)
Fru Fly er i en egen liga når det gjelder layout og bilder. Inspirerende!
Josjimo tar bilder som er helt utenom det vanlige. En veldig fin blogg med god ro.
Tonje har en koselig blogg. Hun har en forkjærlighet for morsomme skilt - og jeg håper snart hun har noen nye å dele med oss.
Ein Rød Tråd har nettopp blitt mamma igjen - nå til ei lita jente. Og hun fødte hjemme. Jeg er bare så imponert.
M er en av mine første følgere. Hun er forelsket - og jeg ønsker henne alt godt.
Elin med Elins lille univers har en koselig blogg, og hun har nettopp vært i Barcelona. Jeg er litt misunnelig, ja...

Åshild. Er du ikke følger?!? Samma det. Jeg må jo nevne deg. For bloggen deres er like søt som deg. Jeg ser sånn opp til deg, gode venn!

Se min kjole. Den er blå som blåmandagen som venter i morgen.

Ha! Nå har jeg sjekket noen ganger opp mot følger-lista, og det skulle være alle. Om mulig, så har jeg tatt med en eller to flere enn de som faktisk følger bloggen. Mistet litt oversikten.

Nå er jeg så møkk lei av å linke. Skulle skrevet noe om bursdag og fantastiske venninner som har ordnet kalas. Takk til Marthe, Janne og Gunnhild som styra på. Og alle dere andre som kom og som bakte og som lo med (og av) oss:)
Og Drømmemannen som betalte og som spilte og sang så fint. For meg er du verdens beste:)

Og så tilslutt en "hurra for dere" award til dere venninner som følger med på bloggen. (Og en spesiell hilsen til frk Rustad. Jeg vet ikke om du husker det, men du ba meg om å publisere et bilde fra drømmebryllupet på bloggen. Hvis du også mener det i vanlig tilstand, så gi beskjed, så skal du komme med online, vet du:)

Over og ut.
Karen:)

(Skulle da, jamfør utfordringene, skrevet noe positivt om meg selv. At jeg sitter her og skriver inn adressene til alle følgerne mine, får være positivt nok, synes jeg.
Ang ting jeg ønsker meg: Jeg tror jeg har alt jeg kan komme på å ønske meg nå. Utenom hus med utsikt over sjøen. Men det får så være.
Ang bilde av meg selv: Bare se for dere en blondine i den kjolen, dere!)

26 kommentarer:

 1. Takk, søte du, den flotteste awarden jeg har fått. ☺ Tror du også har et ekstra energilager på lur for jeg kan tenke meg det tok litt tid å mekke dette innlegget. Og jeg håper du ikke skrev inn alle koblingene, men brukte copy-paste..? Superflott kjole, ser for meg en søt og blid blondine i den.

  SvarSlett
 2. Takk, Elisabeth!

  Copy - paste!?! Seriøst, jeg fikk det ikke til. Skreiv alt:) (er jo bare så blond, da)
  Alt for dere!

  SvarSlett
 3. Så koselig! Og lurt å ta alle i en sleng! Ble veldig glad her jeg sitter i mørket med trøtte øyne og ei lita sulten som er våken sammen med meg. Og at du ikke har brukt copy-paste, jeg bøyer meg i støvet!

  SvarSlett
 4. Hehe, skjønner godt at du mistet oversikten her, falt ut selv også jeg;-)
  Morsomt innlegg da, kreativt å dele ut awarder og utfordringer på denne måten!

  Håper du får en flott dag!
  Klem fra størstepia

  SvarSlett
 5. Hei søte du!!
  Tusen takk for søte ord og utfordring. Er veldig glad for å ha truffet deg også her inne i blogglandia -det rareste av alt er at vi bor ca 10min unna hverandre, men har fortsatt ikke truffet hverandre i "virkeligheten".

  Er helt imponert -for et innlegg... så mange linker (uten copy paste) og en haug av søte og gode ord.. Enig med Størstepia -dette var en kreativ måte å dele ut awarder og utfordringer på. Men langt i fra en enkel måte...

  Så koselig å bli overrasket med en bursdagsfest!!!
  Veldig flotte bilder av blomster, skilt og kjole... Er sikker på at den blondinen i den kjolen er utrolig vakker, søt og kjempe snill!!!

  I dag skal jeg til legen, nå er det bare ni dager igjen til termin. hurra..

  Ha en strålende uke. Klem
  Vet ikke om du har fått det med deg men du var en av de heldige vinnerene inne hos Pia (Pias verden) Og om jeg ikke tar helt feil var fargen på premien en anelse lavendelfarget... hihi

  SvarSlett
 6. Wow! Dette var virkelig imponerende :D
  Så flink du har vært, og så hyggelig å huske alle på den måten :-) Tusen takk for award :-) Den har jeg faktisk ikke mottatt før, så jeg skal få til et innlegg på den med tid og stunder :-)

  Ha en fiiiin dag!

  Busteklem

  SvarSlett
 7. Ah, kjenner meg igjen her! Dette med å skulle nevne noen, men ikke alle, tenk om jeg glemmer noen, osv. Jeg prøvde meg med noe tilsvarende for noen måneder siden, hold på å tørne av all linkinga. Så jeg VET hvor mye arbeid det ligger bak akkurat dette innlegget ditt, og du skal ha all ære for å ha gjennomført det! Imponerende!
  Takk for å ha blitt nevnt! Og ha en flott dag!

  SvarSlett
 8. Bevares!! Dette var imponerende:) OG tusen takk for utfordring, og fine ord om bloggen min. Skal nok få ta utfordringen en dag, 6 positive ting skal jeg klare, det er verre med bilde:)

  Det er moro med slike world wide web bekjentskaper.. jeg tror ikke vi heller bor så langt i fra hverandre:)

  Så gøy med kalas, og den kjolen var supersøt!
  Håper du får en fin uke. Klem Vivian

  SvarSlett
 9. glad i deg fine karen! du er best! og kjolen var superfin.

  SvarSlett
 10. Nei men så koselig med skryt da. Og den kjolen din viste ikke jeg at jeg ønsket meg, men nå vet jeg det

  SvarSlett
 11. Wow! Jeg er imponert! Herlig innlegg og bilder!
  Og jeg er stolt over at du nevnte meg :D Juhu!

  Så morsomt med overraskelsesparty, og kjolen var nydelig!!

  Klem

  SvarSlett
 12. Så snill du er :) Tusen hjertelig takk for at du gadd dette. Så fikk jeg noen flere blogger å besøke også. Det begynner å bli så mange å følge med på nå at jeg ikke har tid til å skrive selv. Jeg blir bare sittende og lese :)

  SvarSlett
 13. Takk for koselige ord vennen ♥

  Skal sei.. for et innlegg!! Det ligger det masse arbeid bak!!

  Og for å ha sagt det atter en gang; DU FORTJENTE FESTEN!! Det var så utrolig gøy å kunne gjøre det for deg, du er verdens beste venninne ♥

  Og til alle dere som lurer på hvordan kjolen satt på : HUN VAR HOT HOT HOT ♥ Den kjolen var deg Karen, og gleder meg til markedsdag og salg i butikken :)

  Ha en super kveld søta!! Sleng beina høyt og kos deg med latte. Her skal gresset klippes og huset ryddes.. Hurra!!

  GLAD i deg ♥

  SvarSlett
 14. Så smart å samle opp, og kunne dele ut til alle. Tusen takk, jeg setter stor pris på min del hi hi. Så morsomt med overraskelsesbursdag med sang og greier! Ha en fortsatt flott uke. Klemmer fra Elin

  SvarSlett
 15. Jeg tok utfordringen og la ut enda et innlegg i tillegg! :) Skal prøve å bli litt flinkere til å blogge framover. Er jo så koselig å lese innleggene dine!

  SvarSlett
 16. Ja jeg tenkte du bodde på bedehusøya:) Jeg bor på samme side bare litt nærmere byen.
  Kjenner du Louise? Så vittig, vi har jobbet sammen i flere år.

  Og en hel dag i dyreparken er helt klart meget god trening. En halvtime på matta er ingenting i forhold:)
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 17. Hmmmm....jeg la igjen en kommentar i går kveld(natt)...trodde jeg! Var vel litt trøttere enn jeg trodde da ;)
  For et fantastisk innlegg! Tok helt pusten fra meg ;) Imponert :)
  Tusen takk for hyggelig award! Og veldig koselig kommentar om bryllupet - helt enig med deg! Skulle jeg gjort det igjen så ville jeg ikke hatt det any other way!
  Ha en herlig kveld :)
  Klem fra Barbro

  *lagre nå, og passe på at jeg skriver inn det rare ordet riktig*

  SvarSlett
 18. Tusen takk søte du! Jeg er imponert over innsatsen - du må da ha brukt en evighet på det innlegget!

  Chillkjolen din er bare nyyydelig! Ønsker meg akkurat den! Tviler ikke et øyeblikk på at du så smashing ut i den:-)

  Kjempegøy at det var du som vant uglen og vimplene hos Pia!

  Klem

  SvarSlett
 19. Hei, selfølgelig husker jeg det :) legg ut hva du vil :) hadde vært kjekt med en bryllupsblogg. Håper du og dine har det bra i solen :) mvh frk Rustad

  SvarSlett
 20. Hei!
  Kom over denne fine bloggen...og vil berre seie at bildet i headingen er kjempefint!

  SvarSlett
 21. Hihi.... Tusen takk for award. Jeg føler meg unik, spesiell og elsket! Takk!!!!!
  Du mangler vel ikke energi du heller, siden du orket å lage dette innlegget med linker og alt. Jeg bøyer meg i støvet frøken Duracell :-D
  (Vedder på at du skrev dette med "Rompa mi" eller lignende på høytaleren i bakgrunnen. Alle som sier at de ikke liker trønderrock - omfatter i virkeligheten ikke DDE eller Chand - kommer ut av skapet før eller siden...!) ;)

  SvarSlett
 22. Tusen, tusen takk! Nå ble jeg glad;-) Du har jo lagt ned en uhorvelig innsats med lenking og greier. Og så til så mange blogger!

  SvarSlett
 23. Så du er ryfylking? Nå føler jeg... slektskap! Og så blir jeg litt nysgjerrig på hvor langt "inn" i Ryfylke vi snakker - hvor mange ferjer fra Hjelmeland, for eksempel;-)?

  SvarSlett
 24. Hjertelig takk!Dette var ein festlig "vri" ;)

  SvarSlett
 25. Snilleste du, så koselig innlegg:) Tusen takk for at du skriver så fint om meg, håper du skjønner at dette går begge veier! Denne bloggeverdenen er rar og fin, her blir man rett og slett glad i folk. På en nydelig måte, fordi man lærer hverandre å kjenne gjennom tanker og ord og meninger. Så får man vise det man har lyst til og trenger.
  Du skriver så fortryllende godt, jeg blir allitd fra meg av begeistring her inne. Jeg ler så tårene triller, nikker og neier:)
  Jeg er meget lite til stede for tia, for jeg bor inni en stabel av pappesker, søppelsekker og papirbunker. Vi flytter om noen dager, og avskjeder står på lang tårevåt rekke hver dag. Litt for mye for meg dette her, men man må bare henge med når livet svinger.
  Så din finfine award må jeg gjemme litt i hjertet før den får komme ut i friluft:) Tusen tusen takk, du e snill du!
  Kos deg i sørlandssola- og god sommer så lenge:)
  Klem

  SvarSlett
 26. Tusen takk for flott award og søte ord.Så hyggelig at du finner ro inne på bloggen min,det er akkurat den min fotohobby gir meg-ro.

  Jeg tok utfordringen.

  SvarSlett